Opis forum
Imperator
...jak w temacie, różne offtopowe pytania, to ja może zaczne, chodzi mi o wstawienie grafik do podpisu czy ta opcja jest wyłączona czy jej nie ma ? czy może ja jestem nieogarnięty w tej sprawie i nie umiem wstawić do podpisu obrazka ?? bo jak próbuję to zrobić to wstawiam link do grafiki a nie samą grafikę ;] .... i drugie pytanie, avatary 80x80 ?? ;] a nie ma opcji zdotowania większej rozdzielczości ??
Administrator
fotek w podpisach nie bedzie bo osobiscie mnie wkurwia jak przewijam strone i widze ze kolo posta 2 slowa napisal a jego fota zajmoje 500x wiecej miejsca, dluzej mi sie laduje i ogolnie na to nie galeria sztuki tylko forum... sa avatary zdotowac mozna wieksze ;]
Bysia
Przydałby sie dział Questy
Imperator
jak to nie bedzie fotek w podpisach ??!! wychodze z tego klanu ide sobie własne kurde to no .... forum założyć ! xD .... hehe hmmmm a jak można zdotować większe avatary ?? ;] to już fotki przeżyje .....co do działu questy w sumie na ts-ie są opisane co bardziej przydatne czyli barak baium i w sumie dużo więcej q nie robi się w l2 ;] tam na malekithowego pieska może i na peta i tyle, a to można na www znaleźć, no ale zawsze jakieś podforum o q może pajonk zrobić
macie http://img155.imageshack.us/my.php?imag … if2aq4.gif bierzcie i jedzcie z tego .. e tfu! ... xD kek za pierwszym razem długo się wgrywa i powoli przerzuca zdjęcia bo plik zajmuje 1,5mb ale potem śmiga gifik jak marzenie
Ostatnio edytowany przez Esial (13-01-2009 22:18:14)
Bysia
Hikejt przydatnych questów na recki a/s jest w pizdu, te co najważniejsze można by na forum opisać
Administrator
no i jest i miejsce na opisy q zapraszam do dzialu questy w sprawach klanowych
zamiescilem przyokazji 2 questy (te najwazniejsze )
HEHEHE Dobry Gif Hecate ;D . Chcialem zobaczyc czy tez tam jestem lecz nie udalo mi sie ^^